Få checket din Volvo Penta D4/D6 med Aquamatic

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Svensk forsikringsselskab advarer sine kunder om problematisk Volvo Penta motor fejl. Fejlen er så alvorlig at båden kan synke.

Volvo Penta har i januar 2013 opfordret bådejere fundet i Volvo Pentas mailingliste til at træffe foranstaltninger til at forebygge ulykker på grund af fejl på D4 og D6. Fejlen ventes primært at påvirke både der er udstyret med udstødning riser. En udstødning riser hæver udstødning albue og monteret på motorer med lav installation i forhold til vandlinien.

Fejl har er observeret på motorer av modell D4 och D6. Ifølge Volvo Penta er fejlen begrænset til motorer med Aquamatic-drev och avgasriser av årsmodell 2007 och senare.

Volvo Penta siger, at korrosion kan forekomme i udstødningen albuen på et stigrør monteret. I et sådant tilfælde er risikoen meget højt, at vandet strømmer ind i beholderen. Alandia egen yacht forsikring eksperter har inspiceret de berørte fartøjer og identificeret alvorlige korrosion. Et angreb er ikke synlig på ydersiden, men indersiden udstødningen albuerne kan næsten korroderet. Efter vores mening er der et tilsvarende problem i motorer, der blev fremstillet før 2007. Af denne grund vil vi opfordre dig til snarest muligt, kontakt Volvo Penta for en inspektion af din motor.

Ifølge Volvo Pentas tjenestebesked Fra januar 2013 udført inspektion gratis.

Husk: korrosionsskader på udstødningsrøret, kan få meget alvorlige konsekvenser på din båd falder på det åbne hav. Vent ikke til at kontakte Volvo Penta servicecenter for at få inspektionen gjort.

Kilde Maringuiden.se

Annonce